Ontwikkeling

Samen voor ontwikkeling

Basisschoolleerlingen zijn niet alleen bezig met het leren van nieuwe kennis, ze groeien ondertussen op, leren over gedrag en doen nieuwe vaardigheden op. Hierbij kunnen uitdagingen ontstaan als de leerling tegen leer- of gedragsproblemen aanloopt of wanneer er bijvoorbeeld thuis of in de klas een gespannen situatie heerst. In deze gevallen kan het voor de leerling fijn zijn om naast de begeleiding van leerkrachten wat extra ondersteuning te krijgen van onze orthopedagogen, kinderpsychologen, coaches en Remedial Teachers. Wij staan graag naast het schoolteam én de ouders, om vanuit onze ervaring in het onderwijs en de zorg te ondersteunen met de begeleiding van individuele leerlingen, groepen en klassen. Zo gaan we samen voor de ontwikkeling.
Leerlingen

Zo kunnen we leerlingen helpen

Individueel

Van leerproblemen tot uitdagingen op het gebied van gedrag. Ontdek hoe we leerlingen één-op-één kunnen helpen.

Groep

Soms zijn er meerdere leerlingen met vergelijkbare uitdagingen. We helpen hen graag in groepstrainingen of kleine klassen.

Klas

We bieden hands-on begeleiding bij uitzonderlijke situaties in de klas. Ook verzorgen we gastlessen over actuele thema’s.

Diagnostiek

Onze orthopedagogen en kinderpsychologen zetten hun expertise in om de juiste diagnose te stellen bij individuele leerlingen of groepen.

Contact

Een uitdaging bespreken? Of even overleggen?