Basis

Een stevige basis

Tijdens de basisschoolperiode leggen kinderen onder begeleiding van een betrokken schoolteam de basis voor hun toekomst. Maar soms zijn er uitdagingen waar het schoolteam wat extra ondersteuning bij kan gebruiken. Dit kan om een individueel kind gaan of de hele klas, de leerkracht of de directie, of de ouders zelf. Welke uitdaging er ook ligt: onze professionals staan graag naast je om jou en de leerlingen verder te helpen. Altijd op maat, altijd met oprechte aandacht voor de leerling en altijd met respect voor het schoolsysteem en de ouders.

Ondersteuning

Waar kunnen we mee helpen?

Ondersteuning leerlingen

Van leerproblemen tot uitdagingen op het gebied van gedrag. En van individuele begeleiding tot groepsondersteuning. We helpen graag.

Ondersteuning schoolteam

Onze professionals bieden extra begeleiding bij het ondersteunen van complexere zorgleerlingen en het opstellen van beleid.

Ondersteuning ouders

Vanuit het schoolteam kun je ouders extra handvatten bieden om hun kind verder te helpen. Wij helpen je aan concrete handvatten.

Over ons

Ontdek of onze focus, kernwaarden en werkwijze past bij de visie vanuit jullie schoolteam. Samen gaan we voor ontwikkeling.

Contact

Een uitdaging bespreken? Of even overleggen?