Ons team

Aangenaam!

Ons team bestaat uit ervaren orthopedagogen, onderwijskundigen en kinderpsychologen, die nauw met elkaar en met jou samenwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in het onderwijs én de zorg bieden we een groot scala aan vaardigheden, kennis en mogelijkheden, om iedere leerling, leerkracht, docent, directie, ouder verder te kunnen helpen. Hierbij kijken we altijd naar de individuele behoeften van de leerling, de wensen van de ouders en de mogelijkheden en wensen binnen het schoolsysteem. Zo vinden we samen de best passende oplossing en kunnen we leerlingen met oprechte aandacht, respect en liefde verder helpen in hun ontwikkeling.

Emilie Vergne

Kinder- en jeugdpsycholoog NIP

“Ik ervaarde een gebrek aan samenwerking tussen het onderwijs en de jeugdhulp. Mijn doel is dan ook dat álle systemen om kinderen heen intensief samenwerken, zodat kinderen kunnen opgroeien tot hun volledige potentieel. Met Vergne Educatief leveren we hier onze bijdrage aan.”

Anne Bos

Manager Vergne Educatief

“Ik vind het enorm belangrijk om te bekijken wat een leerling nodig heeft, in samenwerking met de school, ouders en leerling zelf. Iedereen heeft hier een wezenlijke bijdrage in, net als wij. Zelf doe ik dit vanuit 10 jaar ervaring als directeur op een basisschool.”

Kimberley Schneider

Leerlingbegeleider

“Onderwijs legt de basis voor de toekomst van een kind. Helaas is het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend om het onderwijs goed te kunnen volgen. Daarom helpen wij leerlingen om op een passende manier deel te nemen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.”

Sarah Hendriks – van Oijen

Leerlingbegeleider

“Het mooie en belangrijke van mijn werk vind ik dat kinderen niet alleen in educatief opzicht groeien, maar ook op sociaal en emotioneel vlak. Om mezelf hier verder in te specialiseren volg ik dan ook een opleiding tot Remedial Teacher.”

Kirsten Hoogstad – Illingworth

Senior Onderwijsadviseur

“Ik let er goed op om kinderen niet alleen op het didactische vlak te ondersteunen, maar ook in hun gedrag en hoe ze omgaan met situaties. Daarnaast ondersteun ik collega’s vanuit mijn jarenlange ervaring als Remedial Teacher in mijn eigen praktijk.”

Jill Nell

Onderwijsadviseur

“Mijn doel als leerkracht is om leerlingen op didactisch en sociaal gebied te laten groeien. Nu ik bij Vergne Educatief werk kan ik leerlingen hier nóg gerichter in ondersteunen, zodat ze nog verder kunnen groeien. Dat zien gebeuren vind ik het mooiste wat er is.”

Eva Vlak

Leerlingbegeleider

“Ik weet uit eigen ervaring hoe waardevol het is om goed onderwijs te krijgen. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat ieder kind deze mogelijkheid krijgt. Vanuit Vergne kan ik hier aan bijdragen door optimaal passend onderwijs te bieden zodat de leerling zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.”

Roos Mank

Kinder- en Jeugdpsycholoog SKJ

“Luisteren naar het kind en het kind écht zien. Met zijn/haar ontwikkelpunten en vooral de talenten. Dat is wat ik iedere dag weer als uitgangspunt neem. Met mijn ervaring in het onderwijsadvies en als kinder- en jeugdpsycholoog sta ik, samen met mijn collega’s. voor kinderen en hun systemen klaar.”

Contact

Een uitdaging bespreken? Of even overleggen?